Social Media

Maatregelen tegen het Corona-virus

We zijn normaal open en behandelen uw dier op afspraak, we proberen zo goed mogelijk de richtlijnen van het RIVM na te leven. Als u met het volgende rekening wil houden:

-De inloopspreekuren vervallen. Wij behandelen alleen nog dieren op afspraak! Als u met uw huisdier wilt komen, dan altijd eerst een afspraak maken. Dit geldt ook voor de zaterdag ochtend!

-Graag bij binnenkomst handen desinfecteren. Er staat een desinfectie zuil bij de balie. 

-Als u de spreekkamer betreedt, dan is een mondkapje verplicht! Heeft u geen mondkapje dan kunt u er één vragen bij de balie.

-Wacht achter de aanduiding op de vloer en let op de aanduidingen op de zitplaatsen.

-Voelt u zich niet helemaal fit, hoesten, niesen en/of koorts en uw huisdier is ziek, laat dan iemand anders met uw huisdier naar de praktijk komen.

-Graag willen wij u verzoeken met één persoon per dier naar de praktijk te komen.

-Zorg dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent. Dus niet te vroeg of te laat, zodat er niet teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn.

-Voordat u de praktijk binnen komt, kijk dan even naar binnen om te zien hoeveel mensen er binnen zijn. We kunnen in de wachtkamer maximaal 3 klanten helpen. Wacht daarom buiten als het maximum van 3 is behaald.

-U kunt ook in de auto wachten. Meldt u voor de afspraak eerst aan bij de balie en wacht dan in de auto. Wij roepen u als u aan de beurt bent.

-Heeft u medicatie en/of voer nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we ieders aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk laten duren.

We maken nog steeds alles extra schoon, we desinfecteren belangrijke oppervlakken en geven u een glimlach in plaats van een hand. Het is allemaal anders dan normaal, maar we nemen de verantwoordelijkheid serieus.

Alvast bedankt voor uw medewerking!