• Voor spoedgevallen kunt u altijd bellen naar het Evidensia Ziekenhuis Amsterdam: 020 308 07 50

  https://www.edz-amsterdam.nl/

  KVG Uitgeest heeft een samenwerkingsverband met het Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam.

  Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam (EDZ) is ook geopend tijdens avond-, nacht- en weekenduren én de feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. U belt dus nooit ongelegen en er staat altijd een specialist achter de spoeddierenartsen. Het Dierenziekenhuis is 15 minuten rijden vanuit Uitgeest.

  Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam
  De Heining 10  1161 PA Zwanenburg

  Tel: 020 308 07 50

Social Media

Onze dierenkliniek

Kliniek voor Gezelschapsdieren Uitgeest is een kliniek waar wij uw huisdier kunnen behandelen en opereren. De operatie kamer is ingericht met moderne hart- en longbewaking en gas-anesthesie. We hebben recovery (opname) waar uw huisdier geobserveerd wordt na operatie. De opname hokken zijn tevens geschikt voor langer verblijf indien noodzakelijk. 

Voor rontgen foto's (ook officiele HD en ED), echo, orthopedische operaties (kruisband, bot breuken), tandheelkunde en bloedonderzoeken is uw huisdier van goede zorg verzekerd. 

De assistentes van onze Kliniek zijn Paraveterinair wat inhoudt dat zij bepaalde handelingen zelf mogen uitvoeren, zoals bv bloed afname, infusen aanleggen enz. Zij volgen jaarlijks cursussen om hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren.