• Voor spoedgevallen kunt u altijd bellen naar de verwijskliniek HUGO: 020 308 07 50

    KVG Uitgeest heeft een samenwerkingsverband met de verwijskliniek Hugo in Zwanenburg.

    Verwijskliniek HUGO is een dierenkliniek, die ook geopend is tijdens avond-, nacht- en weekenduren én de feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. U belt dus nooit ongelegen en er staat altijd een specialist achter de spoeddierenartsen. Verwijskliniek HUGO is 15 minuten rijden vanuit Uitgeest.

    Verwijskliniek HUGO
    De Heining 10  1161 PA Zwanenburg

    Tel: 020 308 07 50

Social Media

Onze dierenkliniek

Kliniek voor Gezelschapsdieren Uitgeest is een kliniek waar wij uw huisdier kunnen behandelen en opereren. De operatie kamer is ingericht met moderne hart- en longbewaking en gas-anesthesie. We hebben recovery (opname) waar uw huisdier geobserveerd wordt na operatie. De opname hokken zijn tevens geschikt voor langer verblijf indien noodzakelijk. 

Voor rontgen foto's (ook officiele HD en ED), echo, orthopedische operaties (kruisband, bot breuken), tandheelkunde en bloedonderzoeken is uw huisdier van goede zorg verzekerd. 

De assistentes van onze Kliniek zijn Paraveterinair wat inhoudt dat zij bepaalde handelingen zelf mogen uitvoeren, zoals bv bloed afname, infusen aanleggen enz. Zij volgen jaarlijks cursussen om hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren.

Echo

Voor echo van de dracht kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u een afspraak maken rond de 27e dag na de dekking. U mag bij de echo blijven, dit geeft een veilig gevoel voor uw teef. Voor de echo wordt een klein stukje van de buik kaalgeschoren, zodat het beeld mooi scherp is. U kunt een foto maken van de echo.
 

 

Voor een echo van de blaas, prostaat en andere organen wordt met u een afspraak gemaakt tijdens het eerste onderzoek, of indien nodig direct tijdens het onderzoek.  

Voor specialistische echo komt drs. Inus Schellhoff langs bij ons in de kliniek. Wij maken een afspraak met haar, zodat uw huisdier snel en goed geholpen wordt in vertrouwde omgeving.

Inus Schellhoff, Dierenecho Flex